Σας βοηθάμε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας

Η Wellness Sport Greece μια δυναμική εταιρεία 100% αφοσιωμένη στην παροχή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών ευεξίας υψηλής ποιότητας. Στο Wellness Spot Greece, πιστεύουμε ότι η επίτευξη ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής είναι απαραίτητη για μια συνολική Ευζωία.Οι υπηρεσίες μας είναι κορυφαίας ποιότητας, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία.Επιπλέον, η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας προσφέρει πολλές υπηρεσίες όπως καταδύσεις, εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, περιβαλλοντική εκπαίδευση και εργαστήρια ενσυνειδητότητας για να ενδυναμώσει τα άτομα στο ταξίδι ευεξίας τους. Με δέσμευση για ποιότητα, βιωσιμότητα και φροντίδα πελατών, το Wellness Spot Greece είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τη βελτίωση και τη διατήρηση μιας αρμονικής κατάστασης ευεξίας.

Καλώς ήρθατε στο Cool Experience, ένα κέντρο καταδύσεων 5 αστέρων PADI, την απόλυτη πύλη σας για υποβρύχια εξερεύνηση και περιπέτεια. Το κέντρο μας είναι ο προορισμός σας για καταδύσεις, snorkelling, ελεύθερη κατάδυση και συναρπαστικές εκδρομές με σκάφος. Με πιστοποιημένους εκπαιδευτές PADI και κορυφαίο εξοπλισμό, εξυπηρετούμε δύτες όλων των επιπέδων εμπειρίας, από αρχάριους έως έμπειρους λάτρεις. Είτε λαχταράτε να συναντήσετε μαγευτική θαλάσσια ζωή είτε να ξεκινήσετε συναρπαστικές καταδυτικές εκδρομές, το καταδυτικό κέντρο μας προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες για να ικανοποιήσετε τα υδάτινα πάθη σας. Με μια βαθιά δέσμευση για την ασφάλεια, την εκπαίδευση και τη διατήρηση του περιβάλλοντος, το PADI Dive Center διασφαλίζει ότι κάθε αποστολή σας αφήνει αξέχαστες αναμνήσεις και μια νέα αγάπη για την υπέροχη ομορφιά του ωκεανού.

Η ομάδα του First Aid Training Athens προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στις Πρώτες Βοήθειες. Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από σεμινάρια μέχρι επαγγελματική κατάρτιση εκπαιδευτών. Έχουμε εξειδικευμένα ευέλικτα εταιρικά προγράμματα "First Aid Heroes" που διεξάγονται όλα με βιωματική ασύγχρονη μάθηση και εκπαίδευση face2face. Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων διάσωσης κορυφαίας ποιότητας και είμαστε διανομείς της εταιρείας απινιδωτη CU Medical AED.
 

Το Live2Explore είναι ο απόλυτος προορισμός σας για την κράτηση συναρπαστικών περιπετειών, μαθημάτων ανάπτυξης δεξιοτήτων και βασικής εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών. Είτε λαχταράτε μια εμπειρία υπαίθρου που ανεβάζει την αδρεναλίνη, είτε επιδιώκετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσω μαθημάτων, είτε θέλετε να εξοπλιστείτε με δεξιότητες πρώτων βοηθειών που σώζουν ζωές, το Live2Explore σας καλύπτει. Ανακαλύψτε, μάθετε και προετοιμαστείτε για την επόμενη περιπέτειά σας με το ποικίλο φάσμα των προσφορών μας, όλες προσαρμοσμένες για να πυροδοτήσουν το πάθος σας για εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη.

Το Think Blue Project αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών που περιλαμβάνει περιβαλλοντολόγους, ερευνητές, δύτες και επαγγελματιες σχεδιασμού σε εταιρικά προγράμματα ESG. Όλοι μαζί προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας έχοντας κατά νου 3 βασικούς πυλώνες. Εκπαίδευση – Έρευνα – Εθελοντισμός.

Δες τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα